A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Святковий концерт до 25-річниці Конституції України

Дата: 24.06.2021 15:51
Кількість переглядів: 368

Фото без описуЄ дати, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне  минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.

Сьогодні, 24 червня 2021р.  у районному будинку культури відбувся святковий концерт до 25-річниці Конституції України за участю керівництва громади, працівників структурних підрозділів селищної ради, представників трудових колективів установ, підприємств, організацій громади. 

«Конституція є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, оберегом державності і демократії», - з вітальним словом до присутніх звернувся селищний голова Микола Москаленко. Очільник громади побажав усім нести високе звання громадянина Української держави, миру, сили, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає кожному Конституція.

За високий професіоналізм , багаторічну плідну працю,  за вагомий внесок у  соціально – економічний розвиток громади, створення матеріальних і духовних цінностей та з нагоди святкування 25- ї річниці Конституції України кращих працівників підприємств, установ, організацій громади було нагородженно Почесними грамотами, грамотами та подяками Врадіївської селищної ради.

Святкового настрою та позитивних емоцій додала змістовна концертна програма, насичена патріотичними піснями та запальними танцями, яку підготували працівники районного будинку культури та учасники художньої самодіяльності врадіївської громади.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь