A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

23 серпня вся Україна вшановує одну із головних державних святинь — Державний Прапор України.

Дата: 23.08.2021 10:50
Кількість переглядів: 383

Фото без опису

23 серпня вся Україна вшановує одну із головних державних святинь — Державний Прапор України.

Це символ нашої держави, втілення національної єдності, честі та гідності, історії і сьогодення.

З метою вшанування багатовікової історії українського державотворення та державної символіки незалежної України, сьогодні, 23 серпня, у Врадіївці, за участі селищного голови Миколи Москаленка, секретаря селищної ради Віталія Ростова, заступників селищного голови Ірини Гончаренко та Івана Коломійчука , депутатів, представників організацій та установ селища, учнівської молоді, жителів громади відбулася святкова хода центральною вулицею селища Героїв Врадіївщини та традиційна церемонія урочистого підняття Державного Прапора України.

Почесне право підняти Державний Прапор України під виконання Державного Гімну України було надано захисникам Вітчизни, учасникам бойових дій – Олександру Івановичу Кушніренку та Сергію Івановичу Продану.

З привітанням до громади звернулися селищний голова Микола Москаленко: «Будьмо згуртованими і небайдужими до майбутнього рідної землі. Тільки разом ми зможемо зробити її прийдешнє кращим та гідним. Покладаймося на успіх наших спільних дій та активну співпрацю, які єднають і зміцнюють нас. Нехай невичерпним буде джерело віри, надії й любові до України!»

За мужність, героїзм, самовідданість захисників України та з нагоди святкування Дня Державного Прапора України, 30-ї річниці незалежності України селищний голова від імені громади висловив подяку учасникам бойових дій: Журану С.А, Кушніренку О.І., Продану С.І., Зелінському І.Л., Чабановському Ю.В., Белінському С.П., Гаврушову В.Г., Односуму Є.В., Сідлецькому В.А., Хлібановському С.В.

За вагомий внесок в соціально-економічний та культурний розвиток громади, активну громадську позицію та з нагоди святкування Дня Державного Прапора України, 30-ї річниці незалежності України селищний глова від імені громади висловив Подяку та нагородив Державним Прапором України Зражевську А.О. - вихованку гуртка «Акварелька» образотворчого та декоративного мистецтва Дитячого будинку творчості Врадіївської селищної ради, переможця Міжнародного конкурсу «Зірки лагідної країни»; Поліщука О.С. – аспіранта Київського політехнічного інституту імені І.Сікорського, автора 25-ти патентів на корисну модель, лауреата академічної стипендії імені Миколи Амосова.

За вагомий внесок в соціально-економічний розвиток громади , активну громадську позицію та з нагоди святкування Дня Державного Прапора України, 30-ї річниці незалежності України селищний голова від імені громади нагородив Державним Прапором України та відзнакою за розуміння і підтримку фізичну-особу підприємця Курійчука І.В., заступника директора з земельних питань товариства з обмеженою відповідальністю «ТАС Агро Південь» Ткаченка В.А.

Протягом свята для присутніх лунали патріотичні пісні у виконанні Назарова Руслана, Тимофієнко Тетяни та Анни Руснак. Надзвичайно щиро та ніжно продекламували вірш «Ой, ти ненько, моя Україно» Дідурова Поліна та Лебедева Надія. Яскравим завершенням урочистойстей став жовто-блакитний флешмоб від танцювального колективу «Фантазія».

Після заходу, селищний голова Микола Москаленко провів зустріч з учасниками бойових дій нашої громади та відівідав ветерана Семена Гавриловича Носача, де вручив йому прапор, подяку та подарунок від імені громади.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь