A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Профілактичний виїзд до с.Покровське

Дата: 16.12.2021 16:09
Кількість переглядів: 1593

Фото без описуЗ метою запобігання дитячої бездоглядності, безпритульності, соціальному сирітству, проявам насильства в сім’ї щодо дітей та виявлення фактів безвідповідального батьківства, 16 грудня 2021 року, було організовано спільний профілактичний виїзд до села Покровське, Врадіївської громади за участю представників відділу соціального захисту Врадіївської селищної ради, Центру надання соціальних послуг Врадіївської селищної ради та Служби у справах дітей Врадіївської селищної ради.

В ході виїзду обстежено умови проживання сімей, діти з яких перебувають на первинному обліку служби у справах дітей, як такі, що опинилися в складних життєвих обставинах з причини неналежного виконання батьківських обов’язків. Батьки не дбають про дітей, не мають для них продуктів харчування, житлово-побутові умови проживання антисанітарні, постільна білизна відсутня, відчувається неприємний запах. Батьки перебували в стані алкогольного сп`яніння, не контролювали свою поведінку та виражались  нецензурною лайкою в присутності малолітніх дітей. 

За результатами виїзду прийнято рішення про негайне вилучення дітей у батьків у зв`язку з загрозою їх життю та здоров`ю. Діти були влаштовані до КНП Врадіївської ЦРЛ на повне медичне обстеження та лікування. 

Батькам надано термін для виправлення ситуації, проведено бесіди щодо відповідального батьківства та недопущення порушення прав та інтересів дітей. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь