A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Підведення підсумків та нагородження переможців обласного конкурсу «Волонтер року – 2021»

Дата: 19.01.2022 09:23
Кількість переглядів: 589

Наприкінці 2021 року у Миколаївській обласній державній адміністрації відбулося підведення підсумків та нагородження переможців обласного конкурсу «Волонтер року – 2021».

     На початку заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Олександр Трайтлі зазначив, що волонтери Миколаївщини щорічно беруть участь у добровільних програмах, де допомагають майже в усіх сферах життєдіяльності – охорона здоров’я, освіта, культура, екологія, соціальний захист тощо. «Насправді, бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Хочу подякувати всім представникам громадських організацій за допомогу, людяність та безкорисливу працю. Впевнений, що сила у єдності та взаємній підтримці. Разом ми зможемо подолати всі негаразди», - звернувся до присутніх заступник голови Миколаївської ОДА. Далі Олександр Трайтлі нагородив дипломами переможців конкурсу «Волонтер року – 2021». Серед нагороджених було і троє наших земляків:

- У номінації «Кращий волонтер у сфері освіти та виховання» – перемогу здобула волонтерська група Врадіївської районної гімназії Врадіївської селищної ради (керівник Ольга Цибульська) яка була відзначена дипломом та сертифікатом переможця обласного конкурсу;

- У номінації «Кращий волонтер у сфері освіти та виховання» подякою було відзначено учня Врадіївської ЗОШ №3 Івана Китика ;

-У номінації «Кращий волонтер у сфері молодіжного руху» , подарунок та диплом номінанта отримала Юлія Литвинець, яка є патріотом свого селища та постійно підтверджує це новими ініціативами по благоустрою селища.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь