Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Проведено виїзд у сім’ї, що опинились у складних життєвих обставинах

Дата: 04.03.2021 16:15
Кількість переглядів: 828

Фото без опису       Начальником відділу соціального захисту спільно з представниками центру надання соціальних послуг 2 та 3 березня 2021 року були здійснені виїзди до сіл Адамівка, Краснопіль, Веселий Лан, Федорівка для проведення роботи щодо здійснення моніторингового обстеження сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

      В ході робочого виїзду було надано консультації щодо можливих видів соціальних послуг, державних допомог сім’ям з дітьми та порядок їх надання. Проведено бесіди щодо належного догляду за дітьми та важливості дотримання житлового приміщення у відповідності із санітарно-гігієнічними нормами.  З батьками проведено роз’яснювальну роботу щодо профілактики вживання спиртних напоїв та недопущення випадків ухилення їх від виконання батьківських обов’язків.   

      В ході обстеження в селі Адамівка було виявлено, що сім’я, в якій виховується дитина з інвалідністю, має потребу в засобах реабілітацій (візок). Фахівцями центру надання соціальних послуг було проведено оперативну роботу та надано засіб реабілітації, який відповідає віку дитини.

      Також  під час обстеження житлового приміщення багатодітної сім’ї  в селі Федорівка було з’ясовано, що діти не мають письмового столу для виконання шкільних завдань. Центром надання соціальних послуг було забезпечено столом сім’ю.

      В приміщенні старостату села Адамівка знаходиться пункт видачі натуральної допомоги, куди можуть звертатися сімї, які знаходяться в складних життєвих умовах.

      Про всі випадки порушення прав дитини просимо повідомляти Центр надання соціальних послуг Врадіївської селищної ради, за телефоном (05135) 9-66-87.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь