A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Проведено виїзд у сім’ї, що опинились у складних життєвих обставинах

Дата: 04.03.2021 16:15
Кількість переглядів: 798

Фото без опису       Начальником відділу соціального захисту спільно з представниками центру надання соціальних послуг 2 та 3 березня 2021 року були здійснені виїзди до сіл Адамівка, Краснопіль, Веселий Лан, Федорівка для проведення роботи щодо здійснення моніторингового обстеження сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

      В ході робочого виїзду було надано консультації щодо можливих видів соціальних послуг, державних допомог сім’ям з дітьми та порядок їх надання. Проведено бесіди щодо належного догляду за дітьми та важливості дотримання житлового приміщення у відповідності із санітарно-гігієнічними нормами.  З батьками проведено роз’яснювальну роботу щодо профілактики вживання спиртних напоїв та недопущення випадків ухилення їх від виконання батьківських обов’язків.   

      В ході обстеження в селі Адамівка було виявлено, що сім’я, в якій виховується дитина з інвалідністю, має потребу в засобах реабілітацій (візок). Фахівцями центру надання соціальних послуг було проведено оперативну роботу та надано засіб реабілітації, який відповідає віку дитини.

      Також  під час обстеження житлового приміщення багатодітної сім’ї  в селі Федорівка було з’ясовано, що діти не мають письмового столу для виконання шкільних завдань. Центром надання соціальних послуг було забезпечено столом сім’ю.

      В приміщенні старостату села Адамівка знаходиться пункт видачі натуральної допомоги, куди можуть звертатися сімї, які знаходяться в складних життєвих умовах.

      Про всі випадки порушення прав дитини просимо повідомляти Центр надання соціальних послуг Врадіївської селищної ради, за телефоном (05135) 9-66-87.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь