A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Віталій Кім представив нового голову Первомайської райдержадміністрації

Дата: 04.03.2021 16:21
Кількість переглядів: 820

Фото без описуВ четвер, 4 березня, голова Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім представив нового голову Первомайської районної державної адміністрації Миколаївської області Сергія Саковського.

Очільник облдержадміністрації Віталій Кім зазначив, що відповідно до розпорядження Президента України № 125/2021-рп від 26 лютого 2021 року головою Первомайської районної державної адміністрації Миколаївської області призначено Сергія Саковського.

 «Хочу привітати Сергія Володимировича з призначенням на посаду голови райдержадміністрації. І сподіваюсь на плідну співпрацю та на те, що ви зможете реалізувати ініційовані вам завдання. За ці два роки, що ми з вами знайомі, я побачив великий прогрес і бажання щось змінювати. Тому, хочу вам побажати невичерпної енергії, наснаги та успіхів на шляху розвитку очолюваного вами  району», - зазначив Віталій Кім.

 Новопризначений голова Первомайської РДА Сергія Саковський подякував очільнику області за довіру за підтримку і пообіцяв сумлінно виконувати свої обов’язки.

 «Я вступаю на посаду голови тільки з єдиним наміром – працювати на благо громади і нашого Первомайського району. Я усвідомлюю і розумію, що це велика відповідальність і обов’язок перед людьми. Так, хочу вам гарантувати, що я буду відповідального ставитися до своїх обов’язків і завжди відкритий до спілкування та готовий до співпраці», - сказав Сергій Саковський.

 В свою чергу Віталій Кім зазначив, що наразі важливо усі зусилля направити на вирішення першочергових проблем району. Люди повинні відчувати результати позитивних змін вже сьогодні та завжди бути почутими.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь