A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Змагались юні важкоатлети

Дата: 16.03.2021 14:56
Кількість переглядів: 511

12 березня 2021 року на базі Врадіївської ДЮСШ відбулися обласні змагання з важкої атлетики серед учнів ДЮСШ юнаків та дівчат 2006-2007, 2008-2010 р.н. У змаганнях взяли участь три  команди з міст Очакова, Первомайська та смт.Врадіївки.

В змаганнях приймало участь 44 учня, з них 7 дівчат. Урочисто пройшло відкриття змагань. Підняття прапора було доручено чемпіону області серед юнаків до 15 років Розумному Валентину.

До учасників з привітаннями звернувся гість ветеран спорту Лагунов Юрій Іванович майстер спорту міжнародного класу, 4-х кратний Чемпіон Світу та 8-и кратний Чемпіон Європи, рекордсмен Світу в поштовху серед ветеранів.
Якісне суддівство забезпечили тренери-викладачі відділення важкої атлетики Врадіївської ДЮСШ та вихованці, які є майстрами спорту України.

Чемпіонами Миколаївської області в своїх вагових категоріях стали Олександра Анісімова, Володимир Москаленко, Артем Федюк, Макаренко Вадим - всі учні ЗОШ № 1, Мироненко Олександр, Болгарін Максим - учні гімназії. Переможці в старших вікових групах: Валентин Василюк, Максим Кирніцький – учні ЗОШ №1. Абсолютний результат показав учень гімназії Розумний Валентин, піднявши в ривку 85кг та в поштовху 100кг.

До складу збірної Миколаївської області включено Василюка Валентина, Кирніцького Максима, Кривого Артема, Розумного Валентина.

В командній першості вихованці Врадіївської ДЮСШ посіли І місце, ІІ місце  Первомайська ДЮСШ, ІІІ місце – Очаківська ДЮСШ.

Учасники змагань були нагороджені грамотами Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту. Нагородження проводив заступник селищного голови Коломійчук Іван Олександрович.

12-17 квітня в м. Славутич буде проводиться чемпіонат України з важкої атлетики до 15 років. Сподіваємось на участь та успішні виступи наших вихованців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь