A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

20-річний ювілей відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання центру надання соціальних послуг

Дата: 19.03.2021 15:29
Кількість переглядів: 856

Фото без опису20 березня 2021 року відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання центру надання соціальних послуг Врадіївської селищної ради відзначає 20-річний ювілей з дня свого створення.

Уже 20 років відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання є затишною домівкою для одиноких пенсіонерів та осіб з обмеженими можливостями, яке очолює завідувач стаціонарного відділення Олександра Висоцька.

На сьогодні в закладі проживає 13 підопічних. Всі вони дуже різні, з різними характерами, долями, життєвими обставинами, які їх сюди привели. Але об’єднує їх одне – в похилому віці всі знаходяться під опікою, оточені душевним теплом та турботою, які дарують їм персонал відділення.

Кімнати на два й чотири місця обладнані усіма необхідними предметами домашнього вжитку. За рівнем порядку чистоти і побуту, заклад схожий на санаторій, в якому передбачено максимально зручні умови для кожного мешканця. Територія перетворилась на затишний куточок. Різнобарвні клумби влітку, затишна алея, зручна бесідка та лавки створюють умови для відпочинку і корисних занять. Кожної пори року тут можна насолоджуватися красою природи. Підопічні стаціонарного відділення забезпечені всім необхідним для гідного проживання та дозвілля.

У відділенні його мешканці мають змогу займатися малюванням та вишиванням, пишуть вірші, читають улюблену пресу, дивляться та слухають теле- і радіопередачі. В установі немає коли сумувати ні підопічним, ні колективу. Добре організовано проведення цікавого дозвілля, що складається з корисних занять, де навчають новому і пізнавальному. Тут з’являються нові знайомства, відбувається пошук нових співрозмовників, зустрічі добрих друзів.

 На сьогоднішній день відділення стаціонарного догляду – велика сім'я, в якій є і радості, і печалі загальні для всіх, в якій люблять, переживають, товаришують, часом сваряться, а потім з задоволенням миряться, як і в кожній нормальній сім'ї і це чудово, і це є справжнє життя.

У колективі створено атмосферу доброзичливості та чуйності. Взаємопідтримка, допомога, порозуміння, доброта – ось головні складові девізу відділення. «З любов’ю до людей» - розпочинається і закінчується кожен новий день для працівників. І так вже 20 років.

Замало бути професіоналом своєї справи, треба володіти ще й неабияким терпінням та витримкою. Ваша робота пов’язана не тільки з фізичними та емоційними навантаженнями, а й з нервовими стресами. Від професіоналізму, уміння співчувати чужому болю, знаходити потрібні слова, реагувати на біду та складну життєву ситуацію іноді залежить життя та здоров’я Ваших підопічних. Завдяки мудрості, терпінню та увазі Ви щоденно даєте цим людям надію на завтрашній день.

Велика вдячність дружньому персоналу та завідувачу відділенням за їх великі душі, в яких є місце для людей похилого віку та осіб з обмеженими можливостями.

Поважаємо Вас за Ваш хист у роботі,
За Ваші щоденні й невтомні турботи,
За те, що Ви ті, за ким легко іти,
За те, що готові усім допомогти.
Наділені мудрістю, честю від Бога,
Нехай і надалі життєва дорога
Висвічує щастям, і радістю, й миром.
Добра Вам, здоров’я – від серця і щиро!

З повагою,
Врадіївський селищний голова
Микола МОСКАЛЕНКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь