Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Надання безоплатної правової допомоги суб’єктам пробації

Дата: 31.03.2021 09:10
Кількість переглядів: 647

Фото без опису

30.03.2021 старшим інспектором Врадіївського районного сектору філії Центру пробації в Миколаській області Уляною Шидловською спільно з головним спеціалістом Врадіївського бюро правової допомоги Вознесенський міський центр з надання БВПД Оксаною Бондарчук було проведено лекцію для осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі.

Мета даного просвітницького заходу - в профілактиці протиправної поведінки та в підвищенні юридичної правосвідомості клієнтів пробації.

Під час заходу Оксана Бондарчук поширила друковані матеріали системи безоплатної правової допомоги та наголосила, що за правовою допомогою необхідно звертатись до Врадіївського бюро правової допомоги.

У ході лекції, було акцентовано увагу суб’єктів пробації на послугах, які можуть отримати громадяни, а також роз’яснено, що безоплатна первинна правова допомога включає надання правової інформації, надання роз’яснень і консультацій з правових питань, складання заяв, скарг та інших документів правового характеру. Пояснила, що безоплатна вторинна правова допомога надається за рахунок коштів Державного бюджету України і тому є можливість вирішити проблемні питання.

Олена Кльопка
Врадіївський районний сектор
філії ДУ «Центр пробації» в Миколаївській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь