Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Звітував відділ духових інструментів Врадіївської дитячої музичної школи

Дата: 31.03.2021 16:04
Кількість переглядів: 519

Фото без описуСьогодні, 31 березня, селищний голова Микола Москаленко завітав до Врадіївської дитячої музичної школи. Директор музичної школи Лариса Соловйова ознайомила  селищного голову із роботою закладу, провела екскурсію навчальними аудиторіями, де вихованці  демонстрували свої здібності і таланти.

Музична школа потребує розвитку по всім творчим напрямкам, проте юні музиканти найкраще розкривають свій творчий потенціал у колективному музиченні. З першого вересня 2021 року на базі музичної школи відкритий відділ духових інструментів, а з часом створений і сучасний дитячий духовий оркерст під керівництвом Григор’єва Василя Вікторовича.

Як зазначила директор музичної школи Лариса Соловйова: «Гра у духовому оркестрі розвиває у дітей відчуття командного духу, вироблення оркестрового чуття ,сприяє більшій зацікавленості вихованців до учбового процесу. Проте, відсутність якісних духових інструментів не дозволяє учням освоювати навчальну програму у повному обсязі. Тому наразі є потреба у придбанні нових інструментів для можливості отримувати якісні навички гри та нового поштовху до реалізації творчого потенціалу дітей».

Селищний голова Микола Москаленко з розумінням поставився до даної проблеми, разом з  директором музичної школи обговорили шляхи її вирішення та напрямки подальшої співпраці. Безумовно дитяча музична школа потребує всілякої підтримки, зокрема, і у питанні придбання нових музичних інструментів.

Попри всі труднощі, завдяки колективу на чолі з директором Ларисою Соловйовою, вихованці Врадіївської дитячої музичної школи ставали неодноразовими переможцями та учасниками різноманітних обласних,  всеукраїнських  і міжнародних конкурсів. Випускники Врадіївської дитячої музичної школи успішно продовжують навчання закордоном

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь