Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Про Національний проєкт "Гордість нації"

Дата: 08.04.2021 13:36
Кількість переглядів: 1298

Фото без описуДо уваги керівників підприємств, установ, організацій, представників бізнесу, волонтерів, небайдужих громадян! Інформуємо Вас про можливість надати кандидатури або самим стати учасниками Національного проєкту "Гордість нації", який започаткований Українським інформаційно-видавничим центром "Галактика". 3 метою представлення спільноті незламних, успішних українців, їхні здобутки, відзнаки та заслуги.

Національний проект «Гордість нації» представляє світові сьогодення та життя кращих представників українського народу, їхні здобутки, відзнаки та заслуги. Саме ці люди, щодня на своєму рівні, роблять неможливе. Вони є меценатами та благодійниками від серця та душі, лікарями від Бога, політичними діячами, працівниками культури, бізнесменами, освітянами, працюють у всіх сферах та своєю працею покращують і розвивають українське суспільство кожного дня і разом з тим творять історію України.

В рамках проекту лауреатів буде вшановано орденом «Гордість нації», який вручатиметься разом із Почесною грамотою та книгою пошани «Гордість нації». Видання висвітлить успіхи, досягнення, життєві шляхи наших співвітчизників, відкриє нові імена суспільству.

Церемонія нагородження відбудеться в місті Києві, у Залі урочистих подій будинку офіційних прийомів ДУС ОП України у серпні 2021 року.

Пропозиції щодо кандидатур для участі у проєкті надсилати на електронну адресу: irina_podolyаn@ukr.net. Додаткову інформацію можна дізнатися на сайті: https://galaktika2005.wixsite.com/imena-ta-zdobutky, а також за телефонами: 067-440-73-76, 099-657-10-23 (Подолян Ірина Григорівна).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь