A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Викинув сміття – не забудь хрюкнути!

Дата: 14.04.2021 16:34
Кількість переглядів: 527

Фото без описуВже не вперше на території Врадіївської селищної ради порушується тема стихійних сміттєзвалищ, які є одними із основних джерел забруднення навколишнього середовища. Їх можна побачити на будь-якій території, такій як: ліси, поля, балки. Крім того, тонни сміття викидаються і на узбіччя доріг. 

Сьогодні до Врадіївської селищної ради надійшло повідомлення про вивіз побутового сміття на територію пасовища, яке розташоване біля колишньої першої бригади, неподалік смт Врадіївка. 

Шановні земляки, ми вдячні за те, що Ви наводите порядок на своїх присадибних ділянках, але не потрібно сміття з двору викидати будь-де за межами свого паркану, для цього є територія центрального сміттєзвалища. Якщо питання в транспорті, Ви можете скористатися послугами по вивозу сміття комунального підприємства «Злагода» Врадіївської селищної ради. 

З метою притягнення до адміністративної відповідальності просимо небайдужих повідомити, якщо хтось побачив чи щось знає про порушника, ганебний вчинок якого поки залишається на його совісті. А ми в свою чергу працюємо над розробленням механізму боротьби з такого роду зловмисниками.

Кожен з нас має розуміти свою відповідальність перед  наступними поколіннями, які отримають у спадок  нашу землю. Починати треба з себе, ми самі є творцями добробуту у нашій громаді!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь