A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

У Врадіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 завершено роботи по встановленню системи автоматичної пожежної сигналізації

Дата: 15.04.2021 14:01
Кількість переглядів: 451

Фото без описуПитання безпеки перебування дітей у приміщеннях навчальних закладів є пріоритетним завданням Врадіївської селищної ради.

На цьому тижні, у Врадіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 завершили встановлення системи автоматичної пожежної сигналізації та системи оповіщення, придбаної за кошти місцевого бюджету. Виконання робіт з монтажу здійснила фірма ПП «РЕЙДЕР».

13 квітня поточного року, у зв’язку з закінченням робіт по об’єкту «Технічне переоснащення інженерних систем будівлі Врадіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1», з метою контролю за цільовим та ефективним використанням коштів бюджету Врадіївської територіальної громади, було створено комісію з приймання виконаних робіт після проведеного технічного переоснащення будівлі у складі: начальника відділу освіти Василишиної О.В., директора ПП «РЕЙДЕР» Зініченко О.Д., ФОП, який здійснює технічний нагляд за виконанням робіт Войцеховського І.В., директора Врадіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Сіряк Л.Б.

За участі головного інспектора відділу нормативно-технічної роботи, контролю за системами протипожежного захисту та ліцензування Головного управління ДСНС України у Миколаївській області Мостики Є.Г. відбулася перевірка працездатності системи автоматичної пожежної сигналізації та системи оповіщення у будівлі Врадіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1.

Індикатори пожежної системи розміщені в кожному кабінеті та класі, реагують на дим та високу температуру, передають інформацію на пульт автоматичної сигналізації і запускають оголошення про необхідність покинути приміщення.

Найбільша цінність будь-якої держави чи суспільства – це людське життя, тому головне завдання ношої громади берегти його всіма можливими способами. Встановлення пожежної сигналізації у Врадіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відтепер дозволяє дітям здобувати освіту у безпечних умовах.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь