A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Повідомлення про намір здійснити зміну тарифів на централізоване водопостачання 

Дата: 15.04.2021 13:34
Кількість переглядів: 571

Фото без описуШановні споживачі! На виконання пункту 2 розділу ІІ Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05 червня 2018 року № 130 КП «Водогін – Врадіївка» доводить до відома споживачів, що має намір вимушено підвищити тарифи на централізоване водопостачання.

Розрахунок тарифів був здійснений відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» від 01.06.2011р. №869.

В результаті змін у ціновій ситуації на ринку електричної енергії, оплати праці, що мають постійний характер та не залежать від господарської діяльності підприємства, планові витрати підприємства на послуги з централізованого водопостачання зросли. В результаті збільшення мінімальної заробітної плати у відповідності до діючого законодавства тільки у 2021 році зростуть планові витрати на заробітну плату. Пропорційно до росту рівня заробітної плати збільшились відрахування на соціальні заходи від загальної суми витрат. У зв’язку зі збільшення тарифу за електроенергію відповідно збільшились витрати підприємства за спожиту електроенергію.

Невідповідність діючих тарифів на послуги з водопостачання їх реальній собівартості тягне за собою нестачу обігових коштів, що надходять від реалізації наданих послуг.

Враховуючи те, що ЗУ «Про житлово-комунальні послуги» та ЗУ «Про питну воду та питне водопостачання» передбачається затвердження тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення не нижче розміру економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво, виникла необхідність у встановлені тарифів на вищевказані послуги.

КП «Водогін – Врадіївка» звернулось до виконавчого комітету Врадіївської селищної ради із заявою та розрахунковими матеріалами для встановлення тарифів з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

Розрахунковий (плановий) тариф на централізоване водопостачання має такий розмір.
 
 Адміністрація КП «Водогін – Врадіївка»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь