A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Врадіївський ППБ отримав новий автомобіль швидкої медичної допомоги

Дата: 21.04.2021 15:53
Кількість переглядів: 640

Сьогодні, 21 квітня  2021 року, з метою підвищення доступності надання екстреної медичної допомоги населенню Врадіївської громади, за сприяння народного депутата України Максима Дирдіна, автопарк Врадіївського пункту постійного базування Миколаївського обласного центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф поповнився автомобілем швидкої допомоги класу «В». З робочим візитом на місце події завітали селищний голова Микола Москаленко, сектретар селищної ради Віталій Ростов та головний лікар Врадіївської районної центральної лікарні Оксана Ростова.

За словами старшого фельдшера  Врадіївського пункту постійного базування Миколаївського обласного центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф Сергія Кравченка: «Виробник врахував усі побажання медиків. Це автомобіль класу «В», стандартний лінійний швидкий, найпоширеніший у використанні, оснащений необхідним обладнанням для надання допомоги хворим та постраждалим на до госпітальному етапі, а також транспортуванні до медичних установ. Автомобіль укомплектований таким обладнанням: дифібрилятор, сучасний електрокардіограф, пристрої для іммобілізації, дозатор ліків, надувні вакумні шини, мішки дихальні типу АМБУ, медичний відсмоктувач, пульсоксиметри, нібулайзер, сумка для невідкладної медичної допомоги, сучасні ноші для транспортування хворих з переломами кінцівок, один портативний та два великі кисневі балони для ковідних пацієнтів, яких потрібно транспортувати на великі відстані, одним словом, все для надання повноцінної екстреної медичної допомоги населенню нашої громади».

Врадіївська селищна рада висловлює найщирішу вдячність народному депутату України Максиму Дирдіну за розуміння, підтримку та турботу про життя та здоров’я жителів нашої громади. Адже під час порятунку людини кожна хвилина – вирішальна,  від стану та обладнання автомобіля швидкої допомоги інколи залежить життя пацієнтів, тож для бригади екстреної служби таке поповнення є дуже необхідним, щоб мати змогу своєчасно та якісно надавати медичну допомогу. 
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь