A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Масштабний суботник у Врадіївській громаді

Дата: 23.04.2021 17:00
Кількість переглядів: 584

На території Врадіївської громади триває весняне прибирання, яке стартувало ще на початку місяця. Толоки вже відбулися в багатьох селах громади, де старости разом з мешканцями сіл, виходили на суботники, щоб привести до належного санітарного стану територію загального користування.

23 квітня 2021 року, у Врадіївці пройшли чергові заходи з благоустрою території. Працювали всі дружно, з гарним настроєм та неабияким ентузіазмом. До весняного прибирання території долучилися працівники Врадіївської селищної ради, закладів освіти, культури та медицини, працівники бюджетних установ та організацій, комунальних підприємств, небайдужі мешканці громади. Зауважимо, що завдяки систематичній роботі працівників Врадіївського районного сектору філії Центру пробації в Миколаївській області до толоки приєдналися також суб’єкти пробації, які тепер змінюють не лише своє життя на краще, а й розуміють важливість своїх дій для громади Врадіївщини в цілому.

Спільними зусиллями вдалося прибрати кілька десятків локацій. Учасники толоки побілили дерева, зачистили узбіччя доріг, навели лад на центральній вулиці, зібрали сміття на околицях селища і  вирубали зарослі. Звісно, ця толока — це маленька частинка роботи з упорядкування благоустрою нашої громади, але значний крок до її чистоти.

Селищний голова Микола Москаленко висловив щиру подяку усім, хто долучився до прибирання: «Дякую за ініціативу та небайдужість! Не забуваймо, що чистота і порядок нашого селища залежить від кожного з нас.  Тільки спільними зусиллями ми зможемо зробити наш рідний край чистішим та привабливішим».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь