A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Озирніться навколо, не будьте байдужими!

Дата: 27.04.2021 09:49
Кількість переглядів: 672

Фото без описуВідділ соціального захисту Врадіївської селищної ради надає роз’яснення на публікацію Ірини Григор’євої в групі «Врадіївське Віче». В статті йшлося про 90-річну жінку, яка живе у жахливих умовах по вул. Армійська. З’ясовано, що це Коханюк Олександра Сидорівна, 1926 року народження, яка дійсно проживає одна та не має рідних. Олександрі Сидорівні надаються соціальні послуги догляду вдома працівниками центру надання соціальних послуг Врадіївської селищної ради. Два рази на тиждень, згідно з нормативами роботи, до Коханюк О.С. приходить соціальний робітник, який допомагає по господарству, готує та приносить їжу та виконує всі вказівки підопічної. Також особі кожного тижня надається «соціальний» хліб.

Соціальними службами неодноразово пропонувалось Олександрі Сидорівні влаштувати її до відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання, але постійно звучали відмови.

 22.04.2021 року начальником відділу соціального захисту Врадіївської селищної ради спільно з заступником директора та завідувачем відділення соціальної допомоги вдома центру надання соціальних послуг Врадіївської селищної ради було проведено виїзд для вирішення проблемних питань та вивчення потреб Коханюк О.С.  Під час відвідування Олександри Сидорівни їй було запропоновано встановлення на постійне місце проживання до відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання, від чого вона категорично відмовляється. Також було надано речі та запропоновано замінити свої на чисті, від чого вона також категорично відмовилась. Після години вмовлянь бабуся так і не погодилась ні на один з варіантів вирішення проблеми.

Відділ соціального захисту Врадіївської селищної ради тримає питання щодо умов проживання Коханюк Олександри Сидорівни на контролі.

В разі виявлення осіб, які потребують допомоги просимо звертатися до відділу соціального захисту Врадіївської селищної ради за адресою смт. Врадіївка, вул.Г. Врадіївщини, 118 або за телефоном «гарячої» лінії 0972083925


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь