A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Великдень з турботою

Дата: 30.04.2021 11:18
Кількість переглядів: 484

Фото без описуДень Христового Воскресіння, Великдень – одне з найбільших українських свят, яке символізує перемогу життя над смертю, добра над злом, любові над ненавистю, весняного тепла над зимовим холодом. Традиційно напередодні дня Христового Воскресіння кожна родина збирає свій пасхальний кошик, але у теперішніх умовах розповсюдження коронавірусної інфекції одиноким людям похилого віку та людям з інвалідністю це зробити дуже важко. Та й далеко не вcі мають змогу поставити на стіл традиційні великодні страви і для багатьох навіть паска з крашанками є розкішшю.

Цими днями 75 жителів Врадіївської селищної ради отримали благодійні пасхальні подарункові набори. Набори до свят якраз доречні, але передусім важлива увага до одиноких осіб похилого віку та людей, які з різних причин опинилися в складних життєвих обставинах, що вони не залишились наодинці.

Спільними зусиллями ми підтримуємо найвразливіших. Наш спільний, навіть невеликий, внесок зможе зробити радість реальністю для тих, про кого більше нема кому потурбуватись, окрім нас. І як міняється обличчя стареньких, які отримують бажаний, але неочікуваний подарунок. То ж будьмо милосердними одне для одного, поділімося теплом! Нести іншим добро і милосердя – це той крок, який принесе внутрішнє задоволення нашій душі і допоможе ближньому.

Дякуємо благодійникам, а особливу подяку висловлюємо Коломійчук Тетяні Михайлівна за вагомий та традиційний внесок до подарункового набору, а саме Великодні паски та «соціальний» хліб. Виносим подяку соціальним працівникам, усім, кому не байдуже нелегке життя одиноких та тих, хто опинився в складних життєвих обставинах.
Бажаємо достатку, міцного здоров’я та в радості, дружними родинами зустріти світле свято Христового Воскресіння.
Бережіть себе та своїх близьких!

З повагою Відділ соціального захисту Врадіївської селищної ради та Центр надання соціальних послуг Врадіївської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь