A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Виїзд до с. Іванівка та с. Захарівка

Дата: 06.05.2021 15:39
Кількість переглядів: 347

Фото без опису05.05.2021 року (відповідно до тривожного сигналу)  відбувся робочий виїзд до с. Іванівка та с. Захарівка для виявлення та обстеження осіб/сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. У спільному виїзді прийняли участь начальник відділу соціального захисту Врадіївської селищної ради, завідувач відділенням соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю центру надання соціальних послуг Врадіївської селищної ради та спеціаліст служби у справах дітей Врадіївської селищної ради.

Було відвідано 7 сімей, серед яких багатодітні сім’ї та сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах. В ході обстеження  одну родину було взято на облік, як сім’я, що опинилась в складних життєвих обставинах. Матір було попереджено про відповідальність щодо належного утримання та виховання дітей.

Усім родинам, де виховуються діти шкільного віку, нагадали про необхідність допомагати своїм школярам з навчанням та про попередження випадків кібербулінгу. Деяким сім’ям було рекомендовано покращити умови проживання, облаштувати місця для навчання дітей, дотримуватись санітарно-гігієнічних правил, за необхідності вчасно звертатися за медичною допомогою та не забувати про карантинні обмеження.

 

 

УВАГА!
Якщо ви володієте інформацією про осіб/сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, про батьків, які недобросовісно виконують свої батьківські обов’язки, прохання звертатися за телефоном «гарячої» лінії відділу соціального захисту Врадіївської селищної ради
0972083925
Не будьте байдужими!
Піклуйтесь про близьких!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь