A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Урочистий мітинг з нагоди відзначення Дня перемоги у Другій світовій війні

Дата: 09.05.2021 09:30
Кількість переглядів: 450

Фото без описуШвидко, мов весняні струмки, збігають роки, квітнуть дерева, стигнуть житні поля, приходять у світ нові люди. Але пам'ять, вона не старіє, не зникає. Щоб рухатися далі ми маємо пам’ятати нашу історію. І тих визволителів, які подарували нам таку квітучу красу, бо саме вони боронили нашу землю від ворога у кровопролитні роки Другої світової війни.

9 травня 2021 року, з нагоди 76-ї річниці Великої Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, у Врадіївці вшанували світлу пам’ять своїх воїнів, які героїчно відстояли наше невід’ємне право жити вільно на рідній землі. У заході взяли участь селищний голова Микола Москаленко, секретар селищної ради, заступники селищного голови, представники громадських організацій Другої світової війни, операцій обєднаних сил, структурних підрозділів селищної ради, поліції, 13-ї ДПРЧ, представників підприємств, установ та оранізацій селища.

Учасники заходу вшанували померлих хвилиною мовчання. Адже, у цей великий день ми згадуємо всіх, чиє життя відібрала війна, схиляємо голови в скорботі за тими, хто залишився на полях бою, розділяємо біль втрат за ветеранами, які пішли у вічність у післявоєнні роки.

Від імені громади селищний голова висловив вдячність ветеранам, трудівникам тилу, дітям війни: «Доземний уклін за мужність, стійкість і відвагу, за мирну блакить неба, за вільну землю, за врятовану і відбудовану країну! Ви є і завжди будете яскравим прикладом для молодих поколінь у творенні мирного сьогодення та любові до рідного краю!»

Після мітингу, керівництво громади завітало до ветерана Другої світової війни Семена Гавриловича Носача. Зі щирими словами вітання з переможною весною та побажаннями міцного здоров’я, достатку та активного довголіття сивочолому ветерану були вручені квіти, листівки, продуктовий набір та висловлена щира вдячність за безсмертний подвиг.

Семен Гаврилович з радістю приймав вітання, втирав непрохані сльози від спогадів про далекі фронтові роки та побратимів, дякува за увагу і щиро бажав Україні миру, адже знає, якою дорогою ціною доводиться його здобувати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь