A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Чи добудують Первомайську опорну лікарню?

Дата: 21.05.2021 08:20
Кількість переглядів: 467

В рамках Національної програми Президента України "Велике будівництво" в Первомайську триває реалізація проєкту, який має на меті ремонт (реконструкцію) та забезпечення відповідним сучасним медичним обладнанням приймального відділення  опорного медичного закладу  КНП «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня».


Будівництво цього закладу триває з 2020 року і для його завершення потрібно терміново залучати додаткові кошти. Так як ремонтні роботи виконувались за державні кошти,  співфінасуватись будівництво мало б з міського бюджету, та, на превеликий жаль, таких коштів у ньому не має.

Неодноразово Первомайською міською радою направлялися письмові звернення до голів територіальних громад, що увійшли до Первомайського району з пропозицією співфінансування, адже ця лікарня є опорною, і лікуються в ній всі жителі району  з колишніх: Арбузинського, Врадіївського, Кривоозерського. На разі, міськрада змогла виділити 2,2 млн грн на будівництво лікарні, та тих коштів не достатньо.


Тому 20 квітня, під час позачергової сесії Первомайської міської ради  було прийнято рішення щодо направлення звернення  до народного депутата України Максима Дирдіна з проханням про допомогу у завершенні будівництва лікарні, яка визначена опорною у Первомайському районі за новим територіальним поділом.


Прохання полягало у виділенні додаткової  субвенції на  закінчення будівництва в сумі 11898,220 тис.грн.
Відрадно відзначити, що після отримання звернення, завдяки спільній роботі нардепа  Максима Дирдіна та голови Первомайської районної ради Алєсі Порхун вже є конкретні зрушення в цьому питанні. Максим Євгенович особисто відвідав опорну лікарню, оглянув масштаби роботи, зробив певні висновки. 


«Я переконаний, що нам вдасться зробити все можливе і неможливе для того, щоб вирішити дану, досить складну проблему, яка має величезне значення для розвитку нашої великої громади.» - зазначив Максим Дирдін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь