A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 26.05.2021 14:37
Кількість переглядів: 462

Фото без опису26 травня 2021 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Врадіївської селищної ради під головуванням заступника голови комісії Ірини ГОНЧАРЕНКО.

У засіданні взяли участь начальник служби у справах дітей Врадіївської селищної ради Лариса БУРЛАКА, начальник відділу соціального захисту Врадіївської селищної ради Тетяна ГОРДУЗ, начальник відділу Врадіївського бюро правової допомоги Вознесенського МЦзНБВПД Олена АДАМЧУК, начальник фінансового відділу Врадіївської селищної ради Тетяна КУЗНЄЦОВА, головні спеціалісти служби у справах дітей Врадіївської селищної ради Уляна МОРОЗ та Людмила ЗАГОДІРЕНКО, головний спеціаліст юридичного відділу Врадіївської селищної ради Аліна СТЕПАЩУК.

На засіданні комісії розглядались питання щодо призначення опікунства над малолітньою дитиною позбавленою батьківського піклування; розгляду листа Миколаївської обласної ради від 17.05.2021 № 535 – 06/05-21 про направлення рекомендацій постійної комісії обласної ради; затвердження індивідуальних планів  соціального захисту прав дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинились у складних життєвих обставинах; розгляд заяви про надання дозволу на укладання договору оренди, договору про припинення дії договору оренди землі, та договору про внесення змін до договору оренди землі 1,3 частини земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка розташована на території Врадіївської селищної ради Первомайського району Миколаївської області та належить на підставі свідоцтва про право на спадщину за законом № 1662 від 24.12.2018 року її малолітній доньці.

Члени комісії, брали активну участь у обговоренні, висловлюючи власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень. З'ясовано факти і обставини по кожному питанню окремо. Після розгляду питань були прийняті відповідні рішення, згідно чинного законодавства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь