A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Виїзд до с.Гражданівка

Дата: 31.05.2021 16:12
Кількість переглядів: 292

Фото без опису31 травня начальником відділу соціального захисту Врадіївської селищної ради спільно з фахівцями центру надання соціальних послуг Врадіївської селищної ради та спеціалістами служби у справах дітей Врадіївської селищної ради організовано та проведено профілактичний виїзд на територію с.Гражданівка.

Виїзд проведено з метою обстеження умов проживання сімей, в яких проживають  діти,  що   опинилися  в   складних    життєвих   обставинах.

У ході проведення виїзду було обстежено умови проживання і утримання дітей, здійснено оцінку стану їх забезпеченості одягом, предметами гігієни, продуктами харчування, розвиваючим приладдям, про що складено акти обстеження житлово-побутових умов дітей.

У більшості обстежених родин санітарно-гігієнічні умови не задовільні, а саме: відсутні повноцінні продукти харчування, у помешканнях немає належних санітарно-гігієнічних умов. Комісією складені відповідні акти щодо умов проживання дітей у даних сім’ях.

З усіма батьками дітей проведено профілактичні бесіди щодо необхідності належного виконання батьківських обов’язків, створення повноцінних умов для проживання дітей, недопущення вчинення насильства над дітьми та порушень їх прав. Також  попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.    

 
 УВАГА!
Якщо ви володієте інформацією про осіб/сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, про батьків, які недобросовісно виконують свої батьківські обов’язки, прохання звертатися за телефоном «гарячої» лінії відділу соціального захисту Врадіївської селищної ради
0972083925
Не будьте байдужими!
Піклуйтесь про близьких!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь