A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Привітання з нагоди Дня захисту дітей! Зігріймо серце дітей любов’ю!

Дата: 01.06.2021 15:22
Кількість переглядів: 268

Фото без описуНедаремно День захисту дітей відзначають саме в перший день літа – 1 червня, адже діти уособлюють сонце, тепло, ласку і любов.

1 червня – це не лише свято для дітей, а й особливий день для нагадування суспільству про необхідність дотримання прав дитини, як одного з основних завдань держави та кожної людини зокрема. Адже саме від нас, дорослих, залежить, як складеться в подальшому життя маленької людини, а відтак і нового покоління українців.

Гуманізм, процвітання держави визначається саме ставленням до кожної дитини. Пам’ятаймо, що діти, незалежно від того звідки вони, не є предметом зручності чи об’єктом або «чистими аркушами». Це передусім особистості з своїми власними потребами, сподіваннями, цінностями, надіями, мріями.

До Дня захисту дітей відділом соціального захисту Врадіївської селищної ради та центром надання соціальних послуг Врадіївської селищної ради було організовано привітання дітей. Було надано подарунки дітям з інвалідністю та дітям з малозабезпечених родин. Також цього дня солодощі та привітання від імені громади приймають маленькі вихованці денного відділення соціально-психологічної реабілітації дітей з інвалідністю центру надання соціальних послуг Врадіївської селищної ради.

Всіх дітей вітаємо зі святом – Міжнародним днем захисту дітей! Бажаємо бути здоровими та щасливими, зростати в оточенні рідних людей, усміхатися сонечку, мамі та татові!

Батькам – терпіння, доброти, ніжності. Не забувайте, що саме ми, дорослі, відповідаємо за щасливе, безпечне, захищене дитинство наших дітлахів! У наших силах вберегти дітей від зла, від жорстокості чи насильства, від болю. Ми маємо старатись об’єднати наші зусилля, бути правильним прикладом, зігрівати любов’ю кожне дитяче серденько, щоб виростити достойних та гідних людей.

 Шановні громадяни! Якщо ви володієте інформацією щодо осіб або дітей, які потрапили у складні життєві обставини,  ви можете звернутися до відділу соціального захисту Врадіївської селищної ради за телефоном «гарячої» лінії 0972083925 або до центру надання соціальних послуг Врадіївської селищної ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь