A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Відбулося засідання оргкомітету

Дата: 11.06.2021 13:26
Кількість переглядів: 405

Фото без опису11 червня 2021 року, під головуванням секретаря селищної ради Віталія Ростова, відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення 25-ї річниці Конституції України, Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України у Врадіївській селищній раді.

На засіданні було розглянуто пропозиції різнопланових заходів, які б задовольняли різновікові категорії мешканців громади під час відзначення Дня медичного працівника; проведення мітингу присвяченого до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні; відзначення Дня Конституції України та Дня молоді.

Також обговорювали питання про чергування відповідальних працівників селищної ради щодо відвідування неповнолітніми розважальних закладів, громадських місць у вечірній та нічний час без супроводу дорослих та розпиття ними спиртних напоїв чи паління.

 В ході засідання намічено основні  напрямки роботи виконавчих органів  селищної ради для належного відзначення вищевказаних подій, надано доручення керівникам структурних підрозділів, підприємств та організацій щодо відзначення кращих працівників. 

Головний лікар  КНП «Врадіївська ЦРЛ» Оксана Ростова наголосила на необхідності дотримання всіх протиепідемічних заходів під час святкових заходів, зокрема носіння масок та дотримання дистанції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь