A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Допомагати людям – благородна справа!

Дата: 18.06.2021 15:15
Кількість переглядів: 575

Фото без описуДопомагати людям – надзвичайно благородна справа. А професія медика – найгуманніша, адже вона покликана стояти на сторожі людського життя. Саме медики дарують здоров’я людям, рятують від найрізноманітніших хвороб. Тому образ медика в уяві багатьох людей пов’язаний з надією і захистом. Кажуть, що лікар – це посередник між людиною і Богом. Дійсно, у багатьох ситуаціях медпрацівник є останньою рятівною інстанцією для хворого. Клятва Гіппократа спонукає людей у білих халатах перебороти всі емоції й особисті негаразди, щоб виконати свій обов’язок. Лікар часто лікує не лише тіло, а й душу людини, вселяючи в її серце віру та надію. І це не можуть не цінувати ті, кому медики дарують радість одужання чи поліпшують якість здоров’я і життя.

Колективи КНП "Врадіївський  районний центр первиної медико-санітарної допомоги" Врадіївської селищної ради та КНП «Врадіївська центральна районна лікарня», які обслуговують жителів нашої громади, переважно жіночий. Це лікарі, медсестри, молодші медичні сестри, які щоденно піклуються про наше здоров’я.  Надзвичайна доброта, чуйність, палке прагнення завжди допомогти і словом і ділом – риси, притаманні жіноцтву нашого колективу.

“Я зустрічала багато людей, яких я можу назвати своїми героями. Але всі ці героїчні вчинки перевершила сімейний лікар Іртюга Ніна Михайлівна, якій я хочу щиро подякувати за її піклування про підопічних відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Центру надання соціальних послуг Врадіївської селищної ради, хворих на COVID-19. Я не можу уявити як це: щодня працювати із загрозою, що повисла над тобою, і втомою, яку багато з них відчувають. Я хочу подякувати усім вам, лікарям і медсестрам, від усієї душі, подякувати від усіх працівників відділу соціального захисту, що ви так тяжко працюєте, аби врятувати нас та наших підопічних від COVID-19.

Більшість медпрацівників працюють не один десяток років, надаючи медичну допомогу не одному поколінню.  Тож за материнську турботу медикам завжди дякує молодь. Вони не забувають своїх лікарів, іноді звертаються за порадою чи медичною допомогою і через кілька років після закінчення школи. Це говорить про високий професіоналізм та авторитет медичних працівників.

Від щирого серця колектив відділу соціального захисту Врадіївської селищної ради вітає славних трудівниць та чоловічу частину колективу КНП "Врадіївський  районний центр первиної медико-санітарної допомоги" Врадіївської селищної ради та КНП «Врадіївська центральна районна лікарня»   з радісним святом Днем медичного працівника! Нехай сторицею повертаються до вас добро, турбота і тепло, які ви щедро даруєте всім, хто потребує захисту, уваги, співчуття і допомоги. Успіхів вам у професійній діяльності, низький уклін за вашу самовіддану працю. Нехай робота приносить вам радість і задоволення, вдячність колег і пацієнтів. Бажаю здоров’я і щастя, успіхів і бадьорого настрою, мирного неба і всього найкращого в житті.

Начальник відділу соціального захисту Врадіївської селищної ради Тетяна ГОРДУЗ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь