A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Турнір з настільного тенісу до Дня молоді в с.Адамівка

Дата: 27.06.2021 11:22
Кількість переглядів: 335

Фото без опису26 червня в будинку культури Адамівського старостинського округу Врадіївської селищної територіальної громади з нагоди Дня молоді проходив турнір з настільного тенісу.

Приємно що по чисельності турнір навіть переважав останні аналогічні змагання які проводилися у громаді. 12 тенісистів, більш як 60 партій, доля 3 місця в останній партії і безліч захоплюючих безкомпромісних протистоянь за підтримки рідних та близьких юних спортсменів.

За підсумками турнірної таблиці з 100% показником перемог 1 місце виборов Владислав Хлівнюк. 2 місце лише з однією поразкою за Назаром Дзюбою. Доля третьої сходинки вирішилася в останній партії в якій Павло Багрін переміг Дениса Наконечного та посів третю сходинку.

По завершенню змагань завідувач сектору молоді та спорту Врадіївської селищної ради Р. Бондаренко відзначив усіх учасників змагань грамотами а трійку призерів медалями. Усі учасники турніру отримали заряд позитивних емоцій, гарно по спортивному провівши час.

Від початку до кінця турніру забезпечував безпеку учасників та громадський порядок працівник відділення поліції №2 Первомайського районного відділу поліції ГУНП в Миколаївсьій області (Врадіївський ВП) Денис Тимінський.

По завершенню заходів обговорили з молоддю Адамівського старостинського округу подальшу співпрацю та організацію спільних заходів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь