A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Відбувся виїзд до села Покровське

Дата: 15.07.2021 16:47
Кількість переглядів: 329

Відділ соціального захисту Врадіївської селищної ради, Служба у справах дітей Врадіївської селищної ради та відділення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю центру надання соціальних послуг Врадіївської селищної ради щоденно працюють з сім’ями, в яких виховуються неповнолітні діти, які потребують посиленої уваги соціальних служб. Передусім тримаються в полі зору раніше виявлені родини, де діти страждали через скрутне матеріальне становище батьків, зловживання ними спиртними напоями чи наркотичними засобами, було зафіксовано насильство в сім’ї, інші негативні явища.

14.07.2021 року було проведено виїзд до сіл Покровське, Юріївка, Тарасівка та Филимонівка. У виїзді приймали участь начальник відділу соціального захисту Врадіївської селищної ради Гордуз Т.М., начальник служби у справах дітей Врадіївської селищної ради Бурлака Л.В., завідувач відділення соціальної допомоги вдома центру надання соціальних послуг Врадіївської селищної ради Сокур В.Д., завідувач відділення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю центру надання соціальних послуг Врадіївської селищної ради Дулдієр О.В. Було здійснено обстеження умов проживання та виховання дітей в сім’ях,  які опинилися в складних життєвих обставинах. Під час візиту було встановлено, що, на жаль, не всі батьки підтримують належні санітарно-гігієнічні умови проживання, більшість з них вживають алкогольні напої та вчиняють насильство в присутності дітей, а в непоодиноких випадках і стосовно них самих. Також було відвідано осіб, які отримують послуги догляду вдома.

За результатами рейдового заходу складені відповідні акти. З батьками дітей проведено профілактично-роз’яснювальну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, організації змістовного довкілля дітей, здійснення належного контролю за місцем перебування їх дітей у вечірній час та дотриманням неповнолітніми техніки безпеки під час літніх канікул, недопущення вживання алкогольних напоїв. Дано терміни для виправлення недоліків.

Якщо ви чи ваші рідні перебуваєте у складних життєвих обставинах і не можете подолати їх самостійно, звертайтеся до відділу соціального захисту Врадіївської селищної ради за адресою: смт.Врадіївка, вул. Героїв Врадіївщини, 118 або телефонуйте за номером телефону 0972083925. Завжди ПІДТРИМАЄМО, ДОПОМОЖЕМО, ПОРАДИМО!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь