A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Школа фермерства

Дата: 22.07.2021 10:35
Кількість переглядів: 355

Фото без описуМаєте бажання відкрити власну справу у сфері сільського господарства та бути зайнятою особою,  за короткий час бажає оволодіти новими знаннями або підвищити майстерність, пізнати тонкощі й секрети у сільському господарстві чи справі мрії – тоді освітній проєкт «Школа Фермерства 2.0» створений саме для Вас.

Центри професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості запрошують усіх бажаючих до навчання за програмами курсів цільового призначення з аграрного напрямку за результатами впровадженого комплексного короткострокового навчального онлайн курсу «Школа фермерства 2.0».

Курс поєднав різні напрямки: рослинництво, садівництво, тваринництво, бджільництво, а також економічні питання, питання новітніх технологій тощо. В рамках проєкту центрами професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розроблено біля 30 освітніх програм для курсів цільового призначення сільськогосподарської тематики. Навчання проводять висококваліфіковані викладачі, залучаються професійні консультанти, сільськогосподарські дорадники та тренери програми.

Отримати знання можуть як зареєстровані безробітні за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, так і зайняті чи незайняті особи за рахунок коштів роботодавців, об’єднаних територіальних громад чи власних.

Курси можуть проходити як у онлайн, так і в офлайн-форматі.

За більш детальною інформацією звертайтесь до Врадіївської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості за адресою: вул. Героїв Врадіївщини, 137-А або за телефоном: 05135) 9-61-06, 9 61 85.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь