A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

УВАГА!!! СУБСИДІЯ!!! ТЕРМІН ПОДАЧІ ДОКУМЕНТІВ ДО 30.09.2021 РОКУ!!!

Дата: 04.08.2021 13:10
Кількість переглядів: 596


З травня 2021 року набула чинності постанова Кабінету Міністрів України від 19.05.2021 № 505 «Деякі питання призначення житлових субсидій», якою внесено зміни до Положення про порядок призначення житлових субсидій (далі – Положення). 


Відповідно до внесених змін житлова субсидія не призначається (у тому числі на наступний період), якщо:
- будь-хто із складу домогосподарства або член сім'ї особи із складу домогосподарства має у власності: транспортний засіб, що підлягає державній реєстрації, з року випуску якого минуло менше п'яти років (крім мопеда і причепа); більше ніж один транспортний засіб, що підлягає державній реєстрації, з року випуску якого минуло менше ніж 15 років (крім мопеда і причепа);
- будь-хто із складу домогосподарства або член сім'ї особи із складу домогосподарства має у власності більше ніж одне житлове приміщення (квартиру, будинок), Інформація про наявність (відсутність) у власності зазначених осіб житлових приміщень зазначається у декларації;
- будь-хто із складу домогосподарства або член сім'ї особи із складу домогосподарства на 1 число місяця, з якого призначається житлова субсидія, має на депозитному банківському рахунку (рахунках) кошти у сумі, що перевищує 100 тис. гривень, про зазначається в декларації;
- будь-хто із складу домогосподарства або член сім'ї особи із складу домогосподарства протягом 12 місяців перед зверненням за призначенням житлової субсидії, призначенням житлової субсидії без звернення здійснив операції з купівлі безготівкової та/або готівкової іноземної валюти, а також банківських металів на загальну суму, що перевищує 50 тис. гривень.
Отже, громадянам, які отримували житлову субсидію в опалювальному сезоні 2020 – 2021 років і яким її призначення на наступний період проведено без звернення, необхідно повідомити відділ соціального захисту Врадіївської селищної ради про наявність або відсутність умов, за яких житлова субсидія не призначається до 01.09.2021.
Також відділ соціального захисту Врадіївської селищної ради повідомляє, що громадянам, які отримували житлову субсидію в опалювальному сезоні 2020 – 2021 років в безготівковій формі, громадянам, яким субсидія була призначена за фактичним місцем проживання,  громадянам, субсидія яким була призначена без урахування осіб з числа зареєстрованих, але фактично не проживаючих за місцем реєстрації та внутрішньо переміщеним особам пакет документів необхідно подати до 30.09.2021 року.
Заяву та декларацію для призначення житлової субсидії можна подати безпосередньо у відділі соціального захисту Врадіївської селищної ради за адресою смт. Врадіївка, вул. Г. Врадіївщини, 118, або онлайн, надіславши в електронній формі через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики до управління соціального захисту населення Первомайської РДА.
Інформацію з питань оформлення документів для призначення житлової субсидії Ви можете отримувати за телефонами «гарячої лінії»:   
0972083925.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь