A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Одноразова грошова допомога на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року

Дата: 10.08.2021 10:00
Кількість переглядів: 468

Уряд вирішив запровадити у 2021 році виплату одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей.

Для підготовки до навчального року у сумі 2 000 гривень на кожну дитину. Постанова КМУ від 04.08.2021 р. № 803, якою затвердили Порядок виплати одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року.
Згідно з п. 3 Порядку одноразова грошова допомога виплачується багатодітним сім'ям, які станом на 1 серпня 2021 р. є одержувачами державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям. Допомога призначається на кожну дитину з багатодітної малозабезпеченої сім'ї, яка станом на 1 серпня 2021 р. має вік 6-18 років (включно). 
Одноразова грошова допомога надається у розмірі 2000 гривень на кожну дитину. Виплата проводиться за матеріалами справ одержувачів державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям з числа багатодітних сімей без звернення таких одержувачів.
За ініціативою Президента України, з метою підтримки багатодітних малозабезпечених сімей, Урядом запроваджена у 2021 році виплата одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року, у сумі 2 000 гривень на кожну дитину, яка станом на 1 серпня 2021 року має вік 6 – 18 років (включно) – постанова №803 від 04.08.2021р.
Розмір одноразової грошової допомоги не включається під час обчислення середньомісячного сукупного доходу сім'ї (домогосподарства) для призначення всіх видів державної соціальної допомоги та житлових субсидій, які відповідно до законодавства надаються залежно від сукупного доходу сім'ї (домогосподарства).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь