A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Святковий концерт до 30-ї річниці незалежності України

Дата: 20.08.2021 16:50
Кількість переглядів: 596

Фото без описуНезалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, здобутим поколіннями українців.

Сьогодні, 20 серпня 2021р., у районному будинку культури відбувся святковий концерт з нагоди найбільшого національного свята - 30-ї річниці незалежності України за участі керівництва громади, працівників структурних підрозділів селищної ради, представників трудових колективів установ, підприємств, організацій громади.

З вітальним словом перед громадою виступив селищний голова Микола Москаленко:  «Ми йдемо важким шляхом, але у правильному напрямку. І в день народження держави, у день головного свята усіх українців щиро дякую врадіївській громаді за натхненний труд, невтомну працю, активну громадську позицію та небайдужість. Все в Україні буде добре, бо вона багата щирими, працьовитими та відважними людьми! З нагоди 30-ї річниці незалежності України бажаю вам, мої земляки, міцного здоров’я, щедрої долі та добра. Нехай радість та достаток будуть у кожній родині. А над Матір’ю-Україною запанує мир!».

У залі панувала атмосфера любові до батьківщини та гордості за її героїв-захисників. Хвилиною тиші вшанували пам’ять нашого земляка СІНЬОВА Михайла Анатолійовича – оператора-радіотелефоніста 17-ї окремої танкової бригади та всіх  воїнів, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Традиційно приємним моментом урочистостей стало нагородження. Згідно  розпорядження селищного голови  від 16 серпня 2021 року № 60-р «Про занесення на Дошку Пошани та відзнаки Врадіївської селищної ради»   кращі представники громади отримали сертифікати за вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток громади, багаторічну сумлінну працю, вагомі трудові здобутки  високий професіоналізм, активну громадську позицію та з нагоди святкування 30-ї річниці незалежності України.

За ініціативність, наполегливість, відповідальність, високий професіоналізм, активну громадську позицію та з нагоди святкування 30-ї річниці незалежності України кращих працівників підприємств, установ, організацій громади було нагородженно Почесними грамотами, грамотами та подяками Врадіївської селищної ради.

Святкового настрою та позитивних емоцій додала змістовна концертна програма, насичена патріотичними піснями та запальними танцями, яку підготували працівники районного будинку культури та талановиті учасники художньої самодіяльності врадіївської громади.

Гості свята також мали змогу переглянути  виставку-ярмарку  майстрів  ужиткового  та  декоративно - прикладного мистецтва,  яку  представили  заклади культури і освітні установи громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь