Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Відбувся турнір з футболу «пам’яті Колесніченка Василя Івановича»

Дата: 23.08.2021 08:35
Кількість переглядів: 209

Фото без опису22 серпня на центральному стадіоні відбувся турнір з футболу ( у форматі 8 на 8 ) «пам’яті Колесніченка Василя Івановича». Це вже другий розіграш такого турніру, перший відбувся у 2017 році, і тепер його відновлено.Заявки на участь у турнірі подали 6 команд які було розподілено на 2 групи.

Гравці усіх команд із задоволенням та натхненням грали на футбольному полі. Після баталій в групах розпочалося найцікавіше, гра за призові місця. Спочатку команда «Сонечко» здобула перемогу над командою Врадіївської районної гімназії та посіла третє місце. Далі запеклий фінал який по своєму сюжету розвитку подій нагадує футбольним вболівальникам цьогорічний фінал ліги Європи між командами МЮ – Вільяреал.

У нашому фіналі зійшлися команди «Зеларт» та команда «13-ДПРЧ». Після швидкого голу команда «Зеларт» швидко прибрала ініціативу та контроль над грою, проте у другому таймі завдяки результативному удару гравця «13 – ДПРЧ» Євгена Чернеги гра вирівнялася як і рахунок. Суперники були гідними одне одного, вперта боротьба, непоступливість це те що характеризувало фінальну гру. Гра завершилася з рахунком 1:1 і на гравців очікувала футбольна лотерея, а для вболівальників кінцівка з присмаком футбольного трилеру. Навіть тут у серії післяматчевих пенальті, команди отримали за результатами 5 ударів нічійний результат. Далі долю переможця турніру мав вирішити перший промах, і тут чи то сильнішими , чи фартовішими виявилася команда «Зеларт» яка і здобула перемогу у цьому турнірі.

За фінальними результатами, відбулося урочисте шикування команд, де було відзначено грамотами, медалями та грошовими винагородами призерів турніру. Подяка за спонсорську допомогу в організації турніру Колесніченку Артему Васильовичу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь