A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Чужих дітей не буває

Дата: 27.08.2021 14:43
Кількість переглядів: 511

25 серпня 2021 року працівниками відділу соціального захисту Врадіївської селищної ради,  служби у справах дітей Врадіївської селищної ради та Центру надання соціальних послуг Врадіївської селищної ради був проведений повторний виїзд  в село Кумари.

Під час проведення повторного виїзду було відвідано сім’ї, яких при проведенні попереднього виїзду було попереджено та де батьки систематично ухиляються від виконання своїх обов’язків щодо належного утримання та догляду малолітніх дітей, та схильні до вживання алкогольних напоїв.

Працівниками були надані рекомендації щодо створення належних умов з виховання, проживання та утримання дітей, та наданий термін для виправлення ситуації, яка склалася в сім’ї. Також сім’ям надано консультації щодо формування навичок відповідального батьківства, ролі сімейного оточення на їх соціалізацію, проведено роз’яснювальну роботу щодо відвідування дітьми навчальних закладів. Наголошено на тому, що відповідно до статті 150 Сімейного Кодексу України батьки зобов’язані забезпечити здобуття дитиною повної загальної середньої освіти, готувати її до самостійного життя, адже згідно частини 3 статті 47  Закону України «Про загальну середню освіту» злісне ухилення батьків від виконання обов’язків щодо здобуття їх неповнолітніми дітьми повної загальної середньої освіти може бути підставою для позбавлення їх батьківських прав.

2 родини притягнено до адміністративної відповідальності  за неналежне виконання батьківських обов’язків з виховання дітей, передбачене частиною 1 статті 184 КУпАП.

Любов, турбота, увага, розуміння і захист – це саме те, що потрібно кожній дитині, кожного дня. Під цим гаслом спеціалісти Врадіївської селищної ради й надалі будуть працювати, адже чужих дітей не буває.

 УВАГА!
Якщо ви володієте інформацією про осіб/сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, про батьків, які недобросовісно виконують свої батьківські обов’язки, прохання звертатися за телефоном «гарячої» лінії відділу соціального захисту Врадіївської селищної ради
0972083925
Не будьте байдужими!
Піклуйтесь про близьких!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь