A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Робоча зустріч з завідувачем відділення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю Врадіївської селищної ради Ольгою Дулдіер.

Дата: 25.08.2021 10:18
Кількість переглядів: 393

Фото без опису

Робоча зустріч з  завідувачем відділення соціальної роботи  з сім’ями,  дітьми  та молоддю Врадіївської селищної ради Ольгою Дулдіер.

25 серпня  2021 року за ініціативи начальника Первомайського районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області (Врадіївський  районний сектор) Олени Кльопки відбулася робоча зустріч з  завідувачем відділення соціальної роботи  з сім’ями,  дітьми  та молоддю Врадіївської селищної ради Ольгою Дулдіер. 

У ході зустрічі, було проаналізовано роботу за 8 місяців 2021 року, обговорено алгоритм спільних дій та узгоджено і підписано план спільних заходів у сфері організації здійснення соціально-виховної, профілактичної роботи, реалізації спільних профілактичних та інформаційних заходів із дітьми та молоддю, засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням, волі, які перебувають на обліку Первомайського районного сектору №2 (Врадіївський районний сектор) філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області.  За результатами зустрічі було вирішено, продовжувати діяти на засадах партнерства, узгодженості дій та взаємодопомоги виконуючи умови Меморандуму. Таким чином сторони зобов’язуються спільними зусиллями здійснювати профілактику правопорушень і злочинів з дітьми та молоддю, надавати допомогу засудженим молодіжного віку під час їхнього перебування на обліку.

Начальник Врадіївського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» в Миколаївській області Олена Кльопка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь