Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Об’їзд з метою перевірки стану готовності закладів загальної середньої освіти до 2021-2022 навчального року

Дата: 28.08.2021 08:21
Кількість переглядів: 389

Фото без опису17 та 19 серпня 2021 року на виконання розпорядження селищного голови від 30 липня №55-р, комісією під головуванням секретаря селищної ради Віталія Ростова, було проведено об’їзд з метою перевірки стану готовності закладів загальної середньої освіти до 2021-2022 навчального року. Під час об’їзду обстежено приміщення закладів освіти, прилеглих територій, санітарний стан їдалень, харчоблоків та забезпечення технологічним обладнанням, меблями, посудом тощо.

В результаті перевірки було встановлено, що заклади освіти в цілому відповідають санітарно-гігієнічним нормам, мають достатнє матеріально-технічне забезпечення для початку навчального року та успішного проведення освітнього процесу. В закладах проведені косметичні ремонти класних приміщень, групових кімнат, спортивних залів,  харчоблоків, їдалень.

Для прикладу, в Сирівському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» на 95% впроваджено Програму безпечного харчування - ХАССП, яка вимагає аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок.
В деяких закладах ще виконуються поточні ремонти.

Зокрема, Врадіївській районній гімназії ведуться роботи по заміні покрівлі над харчоблоком та спортзалом, а також внутрішній ремонт харчоблоку.

У Кумарівській ЗОШ І-ІІ ступенів ведуться роботи по встановленню сучасного харчоблоку, згідно вимог, та ремонту їдальні. Уже встановлено витяжку.

В Захарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів ведуться роботи по заміні вікон, ремонту покрівлі та туалету на 2 поверсі. Станом на 25.08. 2021 року ремонт туалету завершений та готовий до нового навчального року.

В Доброжанівській ЗОШ І-ІІІ ступенів заплановано провести ремонт покрівлі над спортзалом.

У Покровській ЗОШ І-ІІІ ступенів є необхідність щодо переобладнання  харчоблоку. Під час об’їзду директору Покровської ЗОШ І-ІІІ ступенів було надано пропозиції щодо усунення недоліків. Розпочато переобладнання харчоблоку (закуплено труби на встановлення нової каналізації).

До 01.09.2021 року заплановано провести всі роботи щодо належної організації навчального  процесу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь