A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Регіональний етап Всеукраїнського турніру із футболу серед дітей 2010–2011 року народження «Кубок єднання-2021»

Дата: 13.09.2021 09:33
Кількість переглядів: 310

10 вересня у Миколаєві на стадіоні “Парк Перемоги” відбувся регіональний етап Всеукраїнського турніру із футболу серед дітей 2010–2011 року народження  «Кубок єднання-2021», приуроченого до 10-річчя фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», спільно з благодійним фондом «Розвиток футболу України» та асоціацією футболу Миколаївської області. ( Ігор Палиця – Народний депутат України IX скликання, член депутатської групи «За майбутнє»,  колишній голова Одеської облдержадміністрації та Волинської обласної ради).

За кубок переможців та можливість представляти Миколаївщину на наступному етапі турніру, що відбудеться у Луцьку, змагались 20 команд з Миколаївської області серед яких була і наша команда. Команда Врадіївської районної гімназії, вихованці тренера Олександра Мовчана. Усі команди було поділено на групи. Наші юні спортсмени здобули впевнені перемоги над командами «Ольшанського» та «Нічаяного» та над впевнену з рахунком 5:0 над командою «Доманівки».

Для проходження у фінал потрібно було перемагати господарів, команду спеціалізованої ДЮСШ олімпійського резерву. Наші юні спортсмени одразу взялися за справу і відправила м’яч у сітку воріт суперника, але суддя змагань гол не зарахував угледівши порушення правил. Відведений для поєдинку час пройшов, та фінального свистка не було, він прозвучав разом із забитим м’ячем наших суперників, в підсумку поразка команді спеціалізованої ДЮСШ олімпійського резерву “Миколаїв” з рахунком 1:0.

Путівку у фінал ми не здобули, але здобули симпатії та повагу, про що свідчать гучні оплески та скандування присутніх Врадіївка! Врадіївка!

Наші спортсмени були нагороджені Юрієм Ісайовичем Гранатуровим свідоцтвом учасників турніру, медалями та футбольним м’ячем.

Участь нашої команди стала можливою завдяки спонсорській підтримці нашої команди депутата Врадіївської селищної ради Тімановського Володимира Валерійовича.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь