Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Про презентацію Херсонського ЦПТО

Дата: 17.09.2021 13:47
Кількість переглядів: 366

Фото без опису     Якщо Ви хочете отримати гідну роботу, знайти стабільність у своєму житті, відчути себе успішним – скористайтеся можливістю отримати це через якісне професійне навчання в Центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (ЦПТО ДСЗ) – спеціалізованих навчальних закладах сучасного європейського рівня для дорослого населення. ЦПТО ДСЗ створені для ефективної підготовки висококваліфікованих робітників шляхом професійного навчання, перепідготовки та підвищення кваліфікації.

     Саме в рамках популяризації навчання в навчальних центрах державної служби зайнятості 15-16 вересня поточного року клієнти Врадіївської районної філії Миколаївського ОЦЗ приймали участь в онлайн-заході «День відкритих дверей онлайн у ДНЗ Херсонський ЦПТО ДСЗ» під час якого було організовано презентацію навчального закладу та професій, віртуальну екскурсію, майстер-класи.

     Здобуття професійно-технічної освіти у ЦПТО ДСЗ здійснюється за денною формою навчання та при необхідності за індивідуальною формою. Після закінчення професійного навчання та підвищення кваліфікації за напрями підготовки слухачам присвоюється відповідна кваліфікація, розряд (категорія, клас) і видається свідоцтво про освіту державного зразка.

     На слухачів очікують затишні зали бібліотек, комфортні умови проживання. Навчальні кабінети, майстерні та лабораторії облаштовані сучасним високотехнологічним обладнанням і устаткуванням, що дозволяє отримати високий рівень кваліфікації. Професійні викладачі та майстри виробничого навчання, застосовуючи сучасні педагогічні технології, зроблять навчання якісним та ефективним.

     І наостанок, для зареєстрованих безробітних професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь