A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Служба зайнятості запрошує на навчання

Дата: 29.09.2021 14:37
Кількість переглядів: 434

Для допомоги шукачам роботи у правильному виборі або зміні професії 29 вересня безробітні особи з числа клієнтів Врадіївської районної філії Миколаївського ОЦЗ взяли участь в міжрегіональному проєкті  «День відкритих дверей  Дніпропетровського ЦПТО ДСЗ online», метою якого є ознайомлення потенційних здобувачів освіти з освітнім процесом, навчальною базою і матеріально-технічними можливостями навчального закладу.  


     Спочатку відбулась презентація самого навчального закладу, а саме відбулась віртуальна екскурсія закладом, присутнім було наочно продемонстровано умови навчання та проживання в Дніпропетровському центрі професійно-технічної освіти, ознайомлено зі структурою, переліком ліцензованих професій та напрямів професійного навчання, пооінформовано про права та обов’язки громадян, які бажають навчатися за направленням служби зайнятості, перспективами працевлаштування після проходження навчання. По завершенні презентації учасники заходу мали змогу спостерігати майстер-класи з таких професій як «Касир в банку», «Контролер-касир» та «Створення тривимірної моделі у програмі у 3DSMAX та її друк». А потім було онлайн спілкування з педагогами та слухачами закладу, обмін досвідом та запрошення на навчання.
     По завершенні заходу фахівець районної філії Іванна Карпінська зазначила, що здобуття професійно-технічної освіти у центрах професійно-технічної освіти здійснюється безкоштовно за денною формою навчання та при необхідності за індивідуальною формою, оплачується проживання в гуртожитках, проїзд до місця навчання. Крім цього, особа яка навчається продовжує отримувати допомогу по безробіттю. Після закінчення професійного навчання та підвищення кваліфікації за напрями підготовки слухачам присвоюється відповідна кваліфікація, розряд (категорія, клас) і видається свідоцтво про освіту державного зразка.
     Врадіївська районна філія Миколаївського ОЦЗ і надалі буде інформувати безробітних про найрізноманітніші професії та навчальні заклади, з метою отримання освіти та проходження навчання, можливі напрямки професійної підготовки та подальшого працевлаштування.
Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь