A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Відбулися громадські слухання з обговорення кандидатури на посаду старости Покровського старостинського округу

Дата: 07.10.2021 13:07
Кількість переглядів: 1308

06 жовтня 2021 року у с. Покровське відбулися громадські слухання з обговорення кандидатури на посаду старости Покровського старостинського округу, на яких були присутні 74 учасники.

Попередньо у всіх селах відповідного округу були розміщені оголошення про проведення даного зібрання з датою, часом та місцем проведення. Також оголошення про громадські слухання було оприлюднено на офіційному сайті Врадіївської селищної ради.

Біля сільського будинку культури зібрались активні місцеві мешканці аби висловити свою думку стосовно кандидатури Раїси павлівни Ковтун на посаду старости_Покровського старостинського округу.

Головував на громадському слуханні директор Покровської ЗОШ Маркітан Антоніна В'ячеславівна. Секретарем громадських слухань призначили Стиркул Галину Дмитрівну та обрали лічильну комісію в складі трьох чоловік, а саме: Гилко Л.М., Пулашкіну Л.В., Петченко Л.В.

Секретар Врадіївської селищної ради Ростов Віталій Володимирович зачитав Розпорядження Врадіївського селищного голови та повідомив, що у селищного голови Миколи Москаленка немає претензій до роботи нинішньої старости Ковтун Раїси Павлівни. Після чого запропонував її кандидатуру на обрання старости Покровського старостинського округу.  

В свою чергу, Раїса Павлівна звітувала перед односельцями про результати виконаної роботи за попередній період та розповіла присутнім своє бачення подальшого соціально-економічного розвитку Покровського старостинського округу.

Правом на погодження кандидатури старости скористались учасники, які мають право голосу на виборах та зареєстровані в межах Покровського старостинського округу.  Відбулося голосування підчас якого присутні, у кількості 74 чоловіки,  одноголосно підтримали кандатуру Раїси Павлівни Ковтун на обрання старости Покровського старостинського округу.

Питання про затвердження обраної на громадському слуханні старости, буде розглядатися депутатами на черговій сесії Врадіївської селищної ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь