A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Відбулися громадські слухання з обговорення кандидатури Ганни Голімбієвської на посаду старости Новопавлівського старостинського округу.

Дата: 12.10.2021 15:30
Кількість переглядів: 1138

Фото без опису12 жовтня 2021 р. у с. Острогірське, с.Новопавлівка відбулися громадські слухання з обговорення кандидатури Ганни Голімбієвської на посаду старости Новопавлівського старостинського округу.

Попередньо у всіх селах відповідного округу були розміщені оголошення про проведення даного зібрання з датою, часом та місцем проведення. Також оголошення про громадські слухання було оприлюднено на офіційному сайті Врадіївської селищної ради.

Біля адміністративного приміщення Новопавлівського старостинського округу та в центрі с.Острогірське зібрались активні місцеві мешканці аби висловити свою думку стосовно запропонованої кандидатури.
У протоколі громадських слухань в с.Новопавлівка зареєструвалися 60 осіб. Присутні обрали серед місцевих жителів головуючого – Ільчишину Л.О., секретаря – Любецьку І.В. та членів лічильної комісії: Сулиму Л.В. та Барську О.С.

В с.Острогірське  серед присутніх 40 осіб обрали головуючим Руссі Н.О. секретарем – Хижняк С.М. До складу лічильної комісії увійшли: Шитюк Н.А. та Горобець С.В.

Селищний голова Микола Москаленко повідомив,  що у нього немає претензій до роботи нинішньої старости Ганни Голімбієвської. Після чого запропонував її кандидатуру на обрання старости Новопавлівського старостинського округу.

В свою чергу, Ганна Миколаївна звітувала перед жителями округу про результати виконаної роботи за попередній період та розповіла присутнім своє бачення подальшого соціально-економічного розвитку Новопавлівського старостинського округу.

Далі відбулося голосування, підчас якого присутні в обох селах одноголосно підтримали кандатуру Ганни Голімбієвської на обрання старости Новопавлівського старостинського округу.

Питання про затвердження обраної на громадському слуханні старости, буде розглядатися депутатами на черговій сесії Врадіївської селищної ради.

По закінченню заходу селищний голова Микола Москаленко відповів на всі питання місцевих мешканців щодо соціально-економічного розвитку округу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь