A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Відбулися громадські слухання з обговорення кандидатури Лариси Коломійченко на посаду старости Краснопільського старостинського округу

Дата: 12.10.2021 16:34
Кількість переглядів: 1061

12 жовтня 2021 р. у с. Краснопіль, с.Федорівка відбулися громадські слухання з обговорення кандидатури Лариси Коломійченко на посаду старости Краснопільського старостинського округу.

Попередньо у всіх селах відповідного округу були розміщені оголошення про проведення даного зібрання з датою, часом та місцем проведення. Також оголошення про громадські слухання було оприлюднено на офіційному сайті Врадіївської селищної ради.

Біля адміністративного приміщення Краснопільського старостинського округу та біля сільського будинку культури с.Федорівка зібрались активні місцеві мешканці аби висловити свою думку стосовно запропонованої кандидатури.

У протоколі громадських слухань в с.Краснопіль зареєструвалися 36 осіб. Присутні обрали серед місцевих жителів головуючого – Астрабську Л., секретаря – Шийку О., та членів лічильної комісії: Коломійченко С. та Гаврилову Л.

В с.Федорівка  серед присутніх 31 осіб обрали головуючим Торонко Н., секретарем – Шийку О. До складу лічильної комісії увійшли Заводій Л. та Олик Л.

Заступник селищного голови Ірина Гончаренко повідомила,  що у неї немає претензій до роботи нинішньої старости Лариси Коломійченко. Після чого запропонувала її кандидатуру на обрання старости Краснопільського старостинського округу.

В свою чергу, Лариса Іванівна звітувала перед жителями округу про результати виконаної роботи за попередній період та розповіла присутнім своє бачення подальшого соціально-економічного розвитку Краснопільського старостинського округу.

Далі відбулося голосування, підчас якого присутні в обох селах одноголосно підтримали кандатуру Лариси Коломійченко на обрання старости Краснопільського старостинського округу.

Питання про затвердження обраної на громадському слуханні старости, буде розглядатися депутатами на черговій сесії Врадіївської селищної ради.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь