A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Відбулися громадські слухання з обговорення кандидатури Світлани Тлустої на посаду старости Нововасилівського старостинського округу

Дата: 13.10.2021 14:11
Кількість переглядів: 768

Фото без опису13 жовтня 2021 р. у с. Нововасилівка відбулися громадські слухання з обговорення кандидатури Світлани Тлустої на посаду старости Нововасилівського старостинського округу.

Попередньо у всіх селах відповідного округу були розміщені оголошення про проведення даного зібрання з датою, часом та місцем проведення. Також оголошення про громадські слухання було оприлюднено на офіційному сайті Врадіївської селищної ради.

По обіді біля сільського будинку культури с.Новавасилівка зібрались активні місцеві мешканці аби висловити свою думку стосовно запропонованої кандидатури. Серед присутніх 57 осіб обрали головуючим Марію Жарук секретарем – Людмилу Пашуту. До складу лічильної комісії увійшли: Тетяна Кирпенко, Інна Черкалецька.

Заступник селищного голови Ірина Гончаренко повідомила,  що у неї немає претензій до роботи нинішньої старости Світлани Тлустої. Після чого запропонувала її кандидатуру на обрання старости Нововасилівського старостинського округу.

В свою чергу, Світлана Іванівна звітувала перед жителями округу про результати виконаної роботи за попередній період та розповіла присутнім своє бачення подальшого соціально-економічного розвитку Нововасилівського старостинського округу.

Далі відбулося голосування, підчас якого присутні одноголосно підтримали кандатуру Світлани тлустої на обрання старости Нововасилівського старостинського округу.

Питання про затвердження обраної на громадському слуханні старости, буде розглядатися депутатами на черговій сесії Врадіївської селищної ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь