A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Футбольний турнір серед дітей 2010-2011р.н.

Дата: 19.10.2021 10:09
Кількість переглядів: 895

Фото без опису17 жовтня в смт Арбузинка з нагоди відзначення 113 – ї річниці Миколаївського футболу відбувся турнір серед дітей 2010-2011 р.н., На святі футболу був присутній голова Асоціації футболу Миколаївської області, народний депутат України Олександр Пасічний, який по завершені турніру проводив нагородження призерів та учасників кубками, медалями та футбольними м’ячами. Участь в турнірі взяли 10 команд з області. Представлена була і Врадіївщина вихованцями Олександра Васильовича Мовчана. За процедурою жеребкування команди було поділено на 2 групи.

Першим нашим суперником по відбірковій групі стала команда Доманівки, яку наша команда впевнено перемогла з рахунком 3:0.

Хоча за перемогу над будь-ким дають ті ж 3 очки, проте гра  з Южноукраїнськом була чи не ключовою за амбітний вихід у фінал. Проте початок поєдинку для наших гравців виявився  диструктивним, щось пішло не так і вже ми поступаємося з різницею у 2 курйозні м`ячі. Наші футболісти морально поникли, але на те і потрібний тренер, адже він як психолог, повинен знайти ключик до кожного, юного палаючого серця та роздути полум`я, але так щоб воно зігрівало та спонукало на звершення а не спалювало, тут тонка грань враховуючи юну психіку. Тренер зі своїм завданням впорався. Його вихованці теж, одразу по перерві моменти матеріалізувалися у такі потрібні 2 голи.  Здавалося все, час завершився, нічия, проте арбітр прийняв рішення завершити стандартний момент та відтягнув з фінальним свистком, в результаті 3 курйозний м`яч, і при рівній грі поразка 3:2.

Такі образливі поразки все таки не проходять без морального сліду.  Було важко налаштуватися на чергову гру, але все таки тренер зібрав команду і вона повернулася на переможний шлях, гості господарі, впевнено Врадіївка – Арбузинка 3:0.

Наступним суперником стали старі знайомі з районного центру з якими за останній час було проведено чимало спарингів, команда Первомайська. Як кажуть у народі, один раз випадковість, два рази збіг обставин, 3 рази закономірність, або ж наявність клас. Так от за останні 2 тижні це вже 3 поспіль перемога над містом Первомайськ, в підсумку 5:1 за нашими хлопцями. Ця перемога дала змогу посісти 2 місце в групі та право зіграти за почесне 3 місце в турнірі.

Суперником  за 3 сходинку стала команда з Кривого Озера, яка ще до виходу на футбольне поле почала моральний тиск, але  як кажуть можна говорити все що завгодно, проте футбольне поле все розсудить. В підсумку наші футболісти двічі виходили вперед, зрівняти нашим суперникам вдалося тільки одного разу, 2:1 Врадіївка забирає бронзу турніру.

Перенісши в собі емоції, взлети та падіння , наші футболісти морально підтримували переможених у фіналі словами підтримки, дружніми рукостисканнями та товариськими обіймами. Судячи з такої поведінки футбол більше , ніж гра! А хлопці завдячуючи батькам, рідним та близьким, тренеру та своїй дружній атмосфері опановують найважливішу професію, бути доброю людиною!

Так пізнім недільним вечором, додому повернулися щасливі переможці з «бронзовим» комплектом нагород та тренер з зірваним голосом, повернулася гордість Врадіївщини!

Всі ці події стали можливими завдячуючи спонсорській допомозі Аланджій Олексія Олександровича, щира йому за це  подяка!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь