A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Відбулися громадські слухання з обговорення кандидатури Сергія Гортовенка на посаду старости Кумарівського старостинського округу

Дата: 17.11.2021 15:47
Кількість переглядів: 464

Фото без опису17 листопада 2021 р. у с. Новомихайлівське, с.Кумарі відбулися громадські слухання з обговорення кандидатури  Сергія Петровича Готовенка на посаду старости Кумарівського старостинського округу.

Попередньо у двох селах відповідного округу були розміщені оголошення про проведення даного зібрання з датою, часом та місцем проведення. Також оголошення про громадські слухання було оприлюднено на офіційному сайті Врадіївської селищної ради.

В зазначений час у вищевказаних селах зібрались активні місцеві мешканці аби висловити свою думку стосовно запропонованої селищним головою  кандидатури.

В с.Новомихайлівське  серед присутніх 24 осіб обрали головуючим Мирослава Шиміна, секретарем – Наталію Наконечну. До складу лічильної комісії увійшли Оксана Петричкович, Ольга Пазина.

В с.Кумарі серед присутніх 27 осіб обрали головуючою Волощук Н.В. секретарем – Соломкіну О.Л. До складу лічильної комісії увійшли: Кравцов А.М. та Голуляк О.І.

В ході заходу, селищний голова Микола Москаленко та кандидат  на посаду старости Кумарівського старостинського округу Сергій  Готовенко, відповідали на всі питання місцевих мешканців щодо соціально-економічного розвитку села.  

Далі відбулося голосування, підчас якого присутні в с.Кумарі одноголосно підтримали кандатуру Сергія Гортовенка на обрання старости Кумарівського старостинського округу. В с.Новомихайлівське 23 особи підтримали кандидатуру, 1 особа утрималася.

Питання про затвердження обраного на громадському слуханні старости, буде розглядатися депутатами на черговій сесії Врадіївської селищної ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь