A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Зі 100-річчям привітали найстаршого жителя Врадіївської громади

Дата: 06.12.2021 14:51
Кількість переглядів: 728

100 років - це  низка історичних подій, 100 років-це довгий і тернистий  життєвий шлях із злетами та падіннями, 100 років- це море сліз радості та горя, 100 років- це мільйони хвилин розчарувань і віри у краще майбутнє, 100 років – це ціла епоха, ім’я якої – Цюро Іван Миколайович!

Сьогодні, 6 грудня, 100-літній ювілей святкує мешканець с. Новомихайлівське, Врадіївської селищної ради, Іван Миколайович Цюро.

Зі славним святом довгожителя Врадіївської громади привітав голова селищної ради Микола Москаленко.
Вітаючи ювіляра, Микола Леонідович побажав йому міцного здоров’я, наснаги, благополуччя, сімейного затишку, щасливих років життя та з нагоди свята вручив подарунки та пам’ятний знак.

Незважаючи на свій поважний вік, іменинник при добрій пам’яті, а тому під час зустрічі Іван Миколайович охоче ділився своїми спогадами нелегких життєвих сторінок, адже йому та рідним довелося пройти чимало випробувань та буремних подій, непростих і вирішальних моментів минулих років та сьогодення.

Привітали ювіляра отець Віктор, сільський староста Сергій Гортовенко та  начальник відділу соціального захисту Врадіївської селищної ради Тетяна Гордуз,  зичивши імениннику в другому сторіччі життя міцного здоров’я, родинного затишку, благополуччя душевного спокою, миру та  поваги і турботи від рідних.

Своєю чергою, пан Іван подякув гостям за відвідини, привітання та побажав всім міцного здоров’я, щастя й радості.
Для довідки. Іван Миколайович Цюро народився  6 грудня 1921 року в селі Бистре Старосамбірського району Львівської області. В 1949 році одружився та в 1951 році  були переселені  в село Жовтневе, Врадіївського району, Миколаївської області. Працював скотарем в колгоспі  "40 років Жовтня" до виходу на пенсію та після пенсії продовжував працювати в рідному колгоспі. Мав 4 синів,на жаль на сьогоднішній день залишилося лише двоє. Дружина Катерина Федорівна померла 19 березня  2020 року. Має статус "Учасник війни"  та ветеран праці.

100 років – немислимо велика цифра в наші дні! Але Ви гідно прожили свій вік, були свідком і учасником багатьох історичних подій, повністю міняли звичний уклад життя. При цьому Ви залишилися сильною людиною, яка вміє радіти життю і філософськи ставиться до всіх примх долі, знаходячи в них масу плюсів і приводів для радості. Бажаємо вам прожити ще багато-багато років в оточенні своєї великої родини, яка цінує вас і дуже любить.
 З ювілеєм!
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь