A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Відбулася моніторингова перевірка з питання дотримання громадським закладами Врадіївської селищної ради протиепідемічних норм

Дата: 15.12.2021 16:42
Кількість переглядів: 1158

Фото без опису15.12.2021 року в смт Врадіївка проведено моніторингову перевірку з питання дотримання громадським закладами Врадіївської селищної ради протиепідемічних норм.

Робоча група у складі працівника Нацполіції та Держпродспоживслужби, за участю представників Врадіївської селищної ради, перевірили загалом 10 громадських закладів. Зокрема, 5 продовольчих магазина та 5 непродовольчих магазинів.

Під час рейду складено два протоколи (про адміністративне правопорушення) та накладено штрафи (недотримання пунктів Постанови Головного державного санітарного лікаря України «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при торгівлі продовольчими  (окрім ринків) та непродовольчими товарами  на період карантину у зв’язку з поширенням короновірусної хвороби (COVID-19)» від 09.05.2020 № 17)).

Слід відзначити, що в більшості перевірених закладів дотримуються основних протиепідемічних норм, наявності індивідуальних засобів захисту та урн для використаних захисних масок і рукавичок.

Проте, робочою групою із власниками, працівниками та відвідувачами закладів проведені профілактично-роз'яснювальні бесіди щодо недопущення порушень карантинно-санітарних вимог, необхідності дотримання санітарного законодавства, протиепідемічних заходів під час карантину.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь