A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Таланти молоді громад Миколаївщини не приховати: триває прийом робіт на Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»-2022

Дата: 21.12.2021 15:08
Кількість переглядів: 2282

Фото без описуУправління Держпраці у Миколаївській області до 15 лютого 2022 року проводить прийом робіт учасників Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»-2022.

Нагадаємо, що Конкурс організовує і проводить ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці. Захід присвячується Дню охорони праці, який щорічно відзначають 28 квітня – у Всесвітній день охорони праці.

Тематика конкурсу
• Промислова безпека та охорона праці у будь-яких галузях і сферах діяльності, а саме: безпечне ведення робіт у вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо.
Запрошуємо до участі в конкурсі дітей від 6 до 18 років:
• учнів середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, ліцеїв;
• вихованців позашкільних навчальних закладів.

Увага! Учасники мають можливість долучитися до флешмобу у facebook. Для цього у власному профілі чи профілі друзів, родичів необхідно розмістити світлину:

повідомлення: «Я, ім’я та прізвище, беру участь у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей»;
знак решітка та мітка: #малюнокОхоронаПраці2022;
фотографія учасника зі своєю роботою.

Вимоги до малюнка
• На конкурс подаються малюнки, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю тощо.
• Розмір малюнка не має перевищувати формат А2.
• На зворотному боці кожної конкурсної роботи потрібно розбірливо зазначити українською мовою: назву роботи; прізвище, ім’я, по батькові та дату народження автора; місце проживання (повну адресу) автора, контактний телефон, електронну адресу; назву навчального закладу; прізвище, ім’я, по батькові методичного керівника.

Конкурс проводиться у два етапи
I ЕТАП (у регіонах)
? До 15 лютого 2022 року малюнки учасників потрібно надіслати поштою до територіального управління Держпраці (у Миколаївській області - це управління Держпраці у Миколаївській області).
? Обласне журі визначає переможців (I, II і III місця) у трьох вікових групах:
• перша група – від 6 до 10 років;
• друга група – від 11 до 14 років;
• третя група – від 15 до 18 років.
? Автори робіт, які посіли I, II і III місця в областях, виходять у фінал конкурсу, а їхні малюнки направляються до редакції журналу «Охорона праці».


II ЕТАП (фінал)
? До 15 квітня 2022 року Держпраці та редакція журналу «Охорона праці» організовують засідання журі фіналу, яке визначає переможців (I, II і III місця) у кожній віковій групі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2022.
? До Дня охорони праці в Україні, який відзначають щороку 28 квітня, переможців нагороджують цінними подарунками, дипломами і медалями.

Роботи учасників з Миколаївщини  приймаються за адресою Управління Держпраці у Миколаївській області: вул.Маршала Василевського, 40/1,  м. Миколаїв, 54003.

Докладніше про конкурс – на сайті журналу «Охорона праці» в розділі КОНКУРСИ/ДИТЯЧИЙ МАЛЮНОК https://ohoronapraci.kiev.ua/article/ditacij-malunok


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь