A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Проведено вихід для виявлення сімей, які опинилися в складних життєвих ситуаціях

Дата: 18.01.2022 14:42
Кількість переглядів: 542

 Поняття  сім’я, яка опинилися в складних життєвих обставинах, або ж неблагополучна сім`я досить широке. Зазвичай до неблагополучних відносяться сім`ї, які повністю або частково втратили свої виховні можливості через ті чи інші причини. У результаті цього в таких сім`ях об’єктивно чи суб’єктивно складаються несприятливі умови для виховання дітей. Ці сім`ї характеризуються певними негативними проявами. Виявлення та облік неблагополучних сімей, а також подальша робота з ними є одним з головних завдань діяльності відділу соціального захисту Врадіївської селищної ради.

14 січня 2022 року спеціалісти відділу соціального захисту Врадіївської селищної ради спільно з фахівцями із соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Врадіївської селищної ради та співробітниками служби у справах дітей Врадіївської селищної ради провели вихід по території смт. Врадіївка з метою виявлення сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах та в яких виховуються діти. 

В результаті обстеження сімей було виявлено, що основними проблемами є ведення батьками аморального способу життя, неповна  сім’я, погані житлові умови, недостатнє матеріальне становище, невміння батьків знаходити адекватні прийоми і методи виховання, ухиляння батьків від виконання батьківських обов`язків по вихованню та утриманню неповнолітніх дітей.  В зв’язку з виникненням безпосередньої загрози життю або здоров’ю, трьох дітей вилучили з сім’ї та влаштовано до КНП «Врадіївська ЦРЛ» для проведення медичного обстеження. Матір суворо попереджено про відповідальність за невиконання батьківських обов’язків та надано термін для виправлення та наведення порядку в будинку. 
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь